Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 23

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="landgoederen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
's-Graveland en zijn buitenplaatsen [Boek]
Tromp, H.M.J. \ Immerseel, R.H.M. van \ Aschman, K.D. \ Schut, C. \ 2009
Zowel historisch als landschappelijk gezien neemt 's-Graveland in het Gooi een bijzondere plaats in. 's-Graveland is in de zeventiende eeuw gesticht volgens een vast omlijnd en voor die tijd zeer modern geometrisch grondplan. Bijzonder is de concentr ...
help
De tuinen en het park van Middachten \ Middachten : huis en heerlijkheid [Hoofdstuk uit boek]
Koper-Mosterd, D. \ Tromp, H.M.J. \ 2002
help
Wonen in Arcadië : het interieur van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen \ De woonstede door de eeuwen heen : tijdschrift van de Koninklijke Vereniging der Historische Woonsteden van Belgie en van de Stichting tot Behoud van Particuliere Historische Buitenplaatsen [Artikel]
Immerseel, R.H.M. van \ Tromp, H.M.J. \ 1998
help
Cultuurhistorie en buitenplaatsen [Stichting tot Behoud Particuliere Historische Buitenplaatsen] \ Bosbouwvoorlichting : informatie over het beheer van het bos, natuur en landschap [Artikel]
Tromp, H.M.J. \ 1995
help
Kasteel De Haar = Castle De Haar [Boek]
Tromp, H.M.J. \ Truem, R.A.B. \ [1995]
help
Tuin & park : historische buitenplaatsen in de provincie Utrecht [Boek]
Veenland - Heineman, K.M. \ Tromp, H.M.J. \ Olde Meierink, L.H.M. \ Blijdenstein, R.K.M. \ 1992
help
De beheersplannen van de Stichting tot Behoud van Particuliere Historische Buitenplaatsen \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Tromp, H.M.J. \ Oosterhout, P.F.M. van \ 1988
help
De Zeeuwse buitenplaatsen en de Stichting tot behoud van Particuliere Historische Buitenplaatsen \ Monumenten [Artikel]
Tromp, H.M.J. \ 1987
help
Lanen op natuurschoonwetlandgoederen [Boek]
Overmars, W. \ Tromp, H.M.J. \ Buitenhuis, E.V. \ Bosbureau \ 1987
help
De aanleg van Biljoen en Beekhuizen in de tijd van J.F.W. baron van Spaen van Biljoen [Boek]
Mehrtens, U.M. \ Tromp, H.M.J. \ 1984
help
Huis Doorn te Doorn [Boek]
Mehrtens, U.M. \ Tromp, H.M.J. \ 1983
help
Elswout te Overveen [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1983
help
Weldam te Goor [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1983
help
Duivenvoorde te Voorschoten [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1982
help
Ekenstein bij Appingedam [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1982
help
Aardenburg te Doorn [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1982
help
Middachten te De Steeg [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1980
help
Het Huys ten Donck te Ridderkerk [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1980
help
Buitenplaatsen bij De Bilt Vollenhoven, Houdringe en Beerschoten [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1980
help
Sandwijck bij De Bilt [Boek]
Tromp, H.M.J. \ 1980
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.