Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="massa"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Genetic selection: strategies for the future - 1 \ Poultry international [Artikel]
Hunton, P. \ 1997
Verslag van een symposium waarbij fokkerij- en selectiecriteria van de afgelopen 50 jaar besproken worden om toekomstige programma's op te kunnen zetten. Resultaten van researchinstituten zijn niet altijd terug te vinden in de commerciele fokprogramm ...
help
Assessing the bodyweight of growing pullets \ Poultry international [Artikel]
Swarbrick, O. \ 1996
Het verloop van het gewicht in de groeifase is een indicator voor de gezondheid en het productieniveau van pluimvee. De weegmethode wordt beschreven
help
Uniform care for top performance \ Poultry international [Artikel]
Bell, D. \ 1995
De eierproduktie van leghennen wordt nadelig beinvloed door een niet-uniforme verzorging. Beschrijving van de effecten van variaties in lichaamsgewicht, huisvestingstemperatuur, lichtintensiteit, aantal etages, voedselaanbod, en snavelkap
help
Growing broilers for maximum profit: 2. Growing large birds of over 2.5 kg liveweight requires different management from those of less than 1kg \ Poultry international [Artikel]
Coleman, M. \ 1994
help
Progress in induced moulting : length of fast, bodyweight loss and time of year, all play an important role in determining postmoult performance \ Poultry international [Artikel]
Brake, J.T. \ 1994
help
Raise birds in different weight groups \ Poultry international [Artikel]
Kettlewell, P. \ 1986
Het verdelen van een groep pluimvee in subgroepen overeenkomstig het gewicht, uiterlijk en geslacht, en onder verschillende omstandigheden wordt gedaan om hun prestaties te optimaliseren. In dit verband is ingegaan op de weeg- en scheidingsmethoden; ...
help
The economics of higher broiler weights \ Poultry international [Artikel]
Burkholder, E.T. \ Moultrie, F. \ 1983
Kostenanalyse van het mesten van slachtkuikens met 3 verschillende eindgewichten
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.