Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="midden-limburg"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Familie Van Wieringen : trouw aan zes Floriades \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Crooijmans, S. \ 2012
De familie Van Wieringen mag zich beroepen op betrokkenheid bij alle zes tot nu toe gehouden Floriades. Van Van Wieringen sr. tot zoon Erik en dochter Sonja: binnen de familie is inmiddels vijftig jaar ervaring met aanleg, onderhoud of ontwerp van de ...
help
Het zijn de planten die er toe doen op de Floriade \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Bakker, W. \ 2010
De beplantingslijsten zijn bijna afgerond. In totaal gaan in het voorjaar van 2010 45.000 vaste planten de Venlose grond in. In het najaar van 2010 volgen er nog minstens 10.000. Op de Floriade 2012 heeft de beplanting de hoofdrol. Het bos is als gro ...
help
Pioniers op Floriade \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Bekker, W. \ 2010
Een beetje anarchistisch is het beplantingsplan van Green Engine wel. In het themagebied dat symbool staat voor de ondernemersdrift in de landbouw schieten pioniers als abeel, tamarisk en vlinderstruiken tussen de stenen en bielzen op. Het laat de kr ...
help
Spelen op verborgen snelweg \ Tuin en landschap : veertiendaags vakblad voor de groenvoorziening [Artikel]
Vrolijk, M. \ 2009
Bij de aanleg van de A73 is ter hoogte van Roermond een 2,45 km lange Roertunnel ontworpen. Een deel daarvan loopt onder het Roerdal door, terwijl een kilometer lang traject bovengronds voorzien is van sportvoorzieningen, namelijk dat deel dat door d ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.