Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="milieueffect"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Milieukundige evaluatie van de HF-uitstoot van een glasvezelfabriek in Hoogezand [Studentenverslag]
Harreveld, T. van \ Hulskotte, J. \ Koppen, K. van \ 1978
help
Water in Noord-Holland : gebruik en gebrek : Projektfase 1978 eindverslagen [Boek]
Universiteit van Amsterdam \ 1978
help
De ecologische consequenties van het omleggen van de Eems door de Dollard [Boek]
Bergman, M. \ Dankers, N. \ 1978
help
Onderzoek naar veranderingen in de epiphytenrijkdom met behulp van permanente kwadraten [Studentenverslag]
Dobben, H.F. van \ 1978
help
Korstmossen in Drenthe [Boek]
Provinciale Waterstaat Drenthe \ [ca. 1978]
help
Mogelijke vestiging van chemische industrie op de Graetheide : voorlopig milieu-effectenrapport naar aanleiding van de in het Streekplan Zuid-Limburg gedane aanwijzing van de Graetheide als industrieterrein voor uitbreiding van DSM [Boek]
Nederland. Ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiene \ 1978
help
Een haven op het Balgzand? : een economische en ecologische afweging van de voor- en nadelen van een beperkte zeehavenontwikkeling ten behoeve van Den Helder [Boek]
Rijksinstituut voor Natuurbeheer \ Rijksinstituut voor Natuurbeheer \ 1978
help
Onderzoek aan openluchtrecreatie in het Noordhollands duinreservaat [Boek]
Ploeg, S.W.F. van der \ Schotten, C.A.M. \ Vera, F.W.M. \ 1978
help
Onderzoek naar de gevolgen van de aanleg van het Mereveldtrace (A27) voor Amelisweerd en omgeving [Boek]
Groot - Veenbaas, G. de \ 1978
help
Handboek voor milieubeheer - Bodembescherming [Boek]
Haan, F.A.M. de \ Henkens, C.H. \ Zeilmaker, D.A. \ 1978-2005
De studenteneditie is speciaal bedoeld voor de Landbouwuniversiteit Wageningen. Inhoudsopgave: A. Inleiding. B. Het bodemmilieu (IV-2). C. Gebruik van de bodem. D. Aantastingen van de bodem. E. Opslag van afvalstoffen; begraafplaatsen. F. Invloed van ...
help
De ecologische gevolgen van havenaanleg op het Balgzand [Boek]
Dankers, Norbert \ 1978
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.