Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="natuur"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Balans van de leefomgeving 2016 : richting geven – ruimte maken \ Balans van de leefomgeving ... [Jaarverslag]
2016
De Balans 2016 licht een aantal kwesties uit, zoals de enorme inspanningen die het terugdringen van de broeikasgasemissies vraagt, waar grotere ingrepen voor nodig zijn dan waarin het huidige energiebeleid voorziet; de problematische relatie tussen n ...
help
Balans van de Leefomgeving 2012 \ Balans van de leefomgeving ... [Jaarverslag]
2012
In deze Balans van de Leefomgeving 2012 kijken we naar de effecten van beleid, en we proberen handreikingen te doen om de kwaliteit van de leefomgeving te versterken: om zuinig om te kunnen gaan met natuurlijke hulpbronnen, om wonen en werken goed op ...
help
Natuurrapport 2007 : toestand van de natuur in Vlaanderen, cijfers voor het beleid \ Natuurrapport ... : toestand van de natuur in Vlaanderen : cijfers voor het beleid / Instituut voor Natuurbehoud [Jaarverslag]
2007
Het Natuurrapport (NARA) beschrijft tweejaarlijks de toestand van de biodiversiteit in Vlaanderen, analyseert de oorzaken van veranderingen en rapporteert over de inspanningen en resultaten van het beleid. Ook wordt er aandacht besteed aan het duurza ...
help
Jaarverslag... / Arcadis [Jaarverslag, serie]
Arcadis \ 1998-
help
Jaarverslag... / DCMR Milieudienst Rijnmond [Jaarverslag, serie]
DCMR Milieudienst Rijnmond \ [ca. 1992]-
help
Experiment natuurbeheer rijkslandaanwinningswerken : samenvatting van de onderzoeksresultaten en jaarverslag over 1989 en 1990 [Jaarverslag]
Dijkema, K.S. \ Bergs, J. van den \ Bossinade, J. \ 1990
help
Hydrologisch, fysisch en chemisch onderzoek in twee petgaten in "De Alde Feanen" bij Earnewald (Friesland) : verslag van de resultaten over het jaar 1988 [Jaarverslag]
Boer, T. de \ Kramer, H. \ Schrotenboer, J. \ 1989
help
Walacria : een kroniek van Walcheren : het Walchers jaarboek ... [Jaarverslag, serie]
1987
help
Jaarverslag ... / Heidemij [Jaarverslag, serie]
Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij \ [1983-1997]
Jaarverslag Heidemij
help
Jaarverslag... / Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond [Jaarverslag, serie]
Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond \ [ca. 1974-ca. 1991]
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.