Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="noordwest-overijssel"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Broedvogels van De Wieden, 1955 - 1965, 1965 - 1972 [Boek]
Piek, H. \ 1978
Vogelinventarisatie Natuurmonumenten
help
Verdamping, berging en indringing van boezemwater in het moerasgebied "De Weerribben" [Studentenverslag]
Vegt, J.J. \ 1978
help
De relaties tussen de ionconcentraties in jonge veengronden van verlande petgaten in het natuurreservaat "de Wieden", en een vijftal op dit veen groeiende zeggesoorten [Boek]
Roeloffzen, T. \ [ca. 1978]
help
Rapport beteffende ruilverkaveling van gronden in de gemeenten Brederwiede en Steenwijk genaamd "Giethoorn-Wanneperveen" (oppervlakte ca. 4975 ha) [Boek]
Centrale Cultuurtechnische Commissie \ 1978
help
Typologie van oppervlaktewateren in N.W. Overijssel aan de hand van diatomeeënflora [Boek]
Vloemans, F.A.P.M. \ 1978
Nadere analyse van waterkwaliteit, zoals eerder verricht door Claassen (1976). Dit onderzoek richt zich met name op de diatomeeënflora.
help
Bezoekerscentra de Weerribben en het Zandenbos, en hun publiek : een enquete naar het functioneren en appreciatie van de Weerribben en het Zandenbos in 1976 [Boek]
Spruijt, A.P. \ Jacobs, H.A.A.J. \ 1978
help
Alternatieve vaarroutes Noordwest - Overijssel, Friesland [Boek]
Spek, K.A.A. van der \ Steenbergen, A.A.C. van \ Hanemaayer, P.M.J.A. \ 1978
help
Memorandum met betrekking tot het beheer met Fjellkoeien in de Weerribben [Boek]
Oosterveld, P. \ 1978
In 1972, zijn door het Rijksinstituut voor Natuurbeheer 5 drachtige Zweedse Fjellkoeien geimporteerd. De reden van deze import was om te kunnen onderzoeken in hoeverre een graasbeheer met deze lichte koeien een oplossing zou kunnen bieden tegen een n ...
help
De populatiedichtheid van het reewild in de Weerribben, september 1976 tot maart 1977 [Studentenverslag]
Grundel, C. \ 1978
help
Vegetatiekartering met behulp van false-colour luchtfoto's in het C.R.M.-reservaat "De Weerribben" (N.W. Overijssel) [Studentenverslag]
Verschoor, A. \ 1978
help
Studie van diatomeeëngemeenschappen in een mesotroof trilveenperceel in het staatsnatuurreservaat "De Weerribben" (Overijssel) aan de hand van bemonstering van natuurlijk en kunstmatig substraat [Studentenverslag]
Winkler, J.T. \ 1978
Naar aanleiding van resultaten van onderzoek van Coesel (1976) is op tien monsterpunten de samenstelling van de diatomeeënflora bekeken.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.