Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="plantenecologie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Achter de Voort \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Horsthuis, M.A.P. \ 2002
Het natuurterrein Achter de Voort, sinds 1974 eigendom van Staatsbosbeheer, ligt aan de voet van de stuwwal van Ootmarsum. De ondergrond bestaat uit keileem. De bosvegetatie uit dit gebied is geïnventariseerd
help
Uiterwaarden van de Lek \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Kerkhof, D. \ 2002
help
De Rottige Meenthe \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Weeda, E.J. \ 2002
De Rottige Meenthe behoort met z'n 800 ha tot de meest uitgestrekte natuurgebieden van zuidelijk Friesland. Vegetatieopnamen van dit laagveengebied
help
Linge, Diefdijk en Autena \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Kerkhof, D. \ 2002
help
Inlaag Hoofdplaat en Oudelandse Polder \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Weeda, E.J. \ 2002
Vegetatieopnamen in Zeeuws-Vlaanderen: de Hoofdplaatpolder en de Oudelandse Polder (Cadzand)
help
Nieuwkoopse Plassen \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Tweel, M. van \ Douwes, R. \ 2002
Vegetatiekartering gebied Natuurmonumenten
help
Inlagen Noord-Beveland \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Schaminée, J.H.J. \ Janssen, J.A.M. \ 2002
Aan de noordkant van Noord-Beveland bevindt zich een rij 'minipoldertjes' , genaamd De Generaalskraag. Deze inlagen doen dienst als kustbescherming
help
Ven Onder de Berg en het Breedven op de Mechelse Heide \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Arts, G.H.P. \ Willems, J.H. \ 2002
Vegetatieopnamens in een gebied bij en op het Kempisch Plateau, dat een ondergrond heeft van grint- en zandafzetting
help
Karshoek en Stegerense Veld \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Hommel, P.W.F.M. \ Horsthuis, M.A.P. \ 2002
De twee gebieden liggen langs de Overijsselse Vecht en worden begraasd door runderen
help
Het Noorderleeg \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Weeda, E.J. \ 2002
Het Noorderleeg is een buitendijks gebied, een landaanwinningswerk ter hoogte van Zwarte Haan. Vegetatieopnames van pioniersgemeenschappen in de slikken en de kwelders en langs kreekoevers
help
Bergvennen en Brecklenkampse Veld \ Excursieverslagen... / Plantensociologische Kring Nederland [Artikel]
Brouwer, E. \ 2002
Vegetatieopnames van het natuurreservaat Bergvennen in het noordoosten van Twente. Samen met het bijna aansluitende Brecklenkampse Veld een nat gebied, onderhevig aan kwelwater van een landbouwgebied
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.