Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 15 / 15

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="plantenecologie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Biolflor : eine Datenbank mit biologisch-ökologischen Merkmalen zur Flora von Deutschland [Boek]
Klotz, S. \ Kühn, I. \ Durka, W. \ 2002
help
Soortskartering Rijn/Maasmonding 2001 [Boek]
Kers, A.S. \ Gennip, B. van \ 2002
help
Waternood - Deelrapport 07: Effecten op aquatische ecosystemen : een beslissingsondersteunend systeem voor de beoordeling van de effecten van ingrepen in de hydromorfologie op aquatische systemen [Boek]
Molen, J.S. van der \ Verdonschot, P.F.M. \ 2002
help
De Nederlandse veenmossen : flora en verspreidingsatlas van de Nederlandse Sphagnopsida [Boek]
Bouman, A.C. \ Pluijm, A.C.A.M. van der \ 2002
help
MOVE nationaal Model voor de Vegetatie, versie 3.2 : achtergronden en analyse van modelvarianten [Boek]
Bakkenes, M. \ Zwart, D. de \ Alkemade, J.R.M. \ 2002
help
Acidification and restoration of soft water lakes and their vegetation [Boek]
Roelofs, J.G.M. \ 2002
help
Vegetatie van de Slikken van Bommenede in 2001 [Boek]
Kraker, K. de \ 2002
help
Relatie tussen humusvormen en standplaatsfactoren in beekdalgraslanden : case studie ecologische bodemtypologie [Boek]
Delft, S.P.J. van \ 2002
In dit rapport wordt een methode beschreven om tot een humusvormtypologie in schraalgraslanden te komen en de voorlopige resultaten hiervan voor humusprofielen in beekdalen. Van 81 locaties zijn humusprofielbeschrijvingen en bodemchemische analyseres ...
help
The ecology of plants [Boek]
Gurevitch, J. \ Scheiner, S.M. \ Fox, G.A. \ 2002
help
Ecological restoration of aquatic and semi-aquatic ecosystems in the Netherlands (NW Europe) [Boek]
Nienhuis, P.H. \ Gulati, R.D. \ 2002
help
Wiesen : Nutzung, Vegetation, Biologie und Naturschutz am Beispiel der Wiesen des Südschwarzwaldes und Hochrheingebietes [Boek]
Nowak, B. \ Schultz, B. \ 2002
help
Zaadbank in potentieel vochtige duinvalleien in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de herstelkansen van de vochtige vallei het Klazeweitje [Boek]
Ernst, W.H.O. \ 2002
help
Handboek streefbeelden voor natuur en water in Limburg [Boek]
Krekels, R. \ Peeters, G. \ Brouwer, T. \ 2002
help
Ingeburgerde plantensoorten in Vlaanderen [Boek]
Verloove, F. \ 2002
help
Successie van natuurlijke uiterwaardlandschappen : werkdocument in het kader van het onderzoek "Cyclische verjonging van uiterwaarden" op basis van empirische kennis [Boek]
Peters, B. \ Geerling, G. \ Smits, T. \ 2002
Dit project onderzoekt de mogelijkheden om de successie van natuurlijk beheerde uiterwaarden terug te zetten zodanig dat dit past in de ecologie van het rivierengebied en toch de hoogwaternormen haalt
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.