Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="politiek"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Kijken wat verstandig is : Wouter Bos over huidig milieubeleid: "het wordt steeds erger" \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Jehae, M. \ 2003
Interview met Wouter Bos over het milieubeleid van de regering Balkenende-I en hoe dat beter wordt wanneer de PvdA weer regeert. Balkenende I heeft er een zooitje van gemaakt. Er wordt teveel nadruk gelegd bij het aflossen van de staatsschuld. Het af ...
help
Nieuw vergezicht : CDA-voorzitter Marja van Bijsterveldt \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Jehae, M. \ 2003
De partijvoorzitter van het CDA geeft in een vraaggesprek aan waar zij zelf en haar partij staan op milieugebied
help
Twee uurtjes milieu \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Jehae, M. \ 2003
Aan de hand van een paar voorbeelden geeft de staatssecretaris van Milieu, Pieter van Geel, aan in hoeverre de 2e Kamer zich betrokken voelt bij milieuproblemen
help
Tevergeefs succesvol : Duyvendak en Van der Veer verlaten milieuorganisaties \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Dorren, G. \ Jehae, M. \ 2002
Een interview met de vertrekkende directeuren van Milieudefensie en Natuur en Milieu
help
De eindlijst van Paars 2 \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Jehae, M. \ Dorren, G. \ 2002
Wat heeft het 2e paarse kabinet op milieu- en natuurgebied gepresteerd? Natuur en Milieu verzamelde de hoogte- en dieptepunten van de voorbije 4 jaar op het gebied van natuur, verkeer, energie & klimaat, wetshandhaving, luchtvaart, landbouw, en ruimt ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.