Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="politiek"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Europa belangrijk voor land- en tuinbouw \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2014
CDA-europarlementariër Esther de Lange vindt dat Europa de Nederlandse land- en tuinbouw veel gebracht heeft. Al kunnen de bemoeienissen van Europa op natuur- en milieugebied wel een tandje minder en moet een gelijk en eerlijk speelveld voor alle lan ...
help
Jaco Geurts: 'Dit kabinet zegt niets over de land- en tuinbouw' \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2013
Jaco Geurts, CDA-woordvoerder land- en tuinbouw in de Tweede Kamer neemt luid en duidelijk stelling tegen het ‘afbraakbeleid’ dat het kabinet in zijn optiek op sommige agrarische onderwerpen voert. En hij stoort zich aan staatssecretaris Dijksma die ...
help
Martien Zandwijk : 'PT werkt efficiënt en transparant' \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2010
Moet het Productschap Tuinbouw blijven? Deze vraag wordt eind 2011 aan een groot aantal ondernemers in de bloembollensector en andere tuinbouwsectoren gesteld, als onderdeel van een grootschalige draagvlaktoets. Voorafgaande aan dit onderzoek laat Bl ...
help
Parlementariër Jan Geluk: "Ondernemers zijn het motorblok van onze samenleving" \ BloembollenVisie [Artikel]
Wildenbeest, G. \ 2003
Tweede Kamerlid Jan Geluk wijst steun zoekende akkerbouwers graag op de tuinbouw, die het zonder subsidie prima redt. Voormalige bollenteler Geluk is landbouwwoordvoerder voor de VVD en hoopt op een plek in de nieuwe Tweede Kamer
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.