Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="preventie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Advies berekeningsgrondslag grondwaterbeschermingsgebieden [Boek]
Voorlopige Technische Commissie Bodembescherming \ 1985
TCB advies. Het voorliggende advies vormt het eerste door de Voorlopige technische commissie bodembescherming uitgebrachte advies. Het advies betreft de vraag of en op welke wijze rekening gehouden kan en mag worden met de aanwezigheid van slecht-doo ...
help
Verkenning van het onderzoek naar waterkwaliteitsaspecten in waterwingebieden in relatie met het bodemgebruik [Boek]
Nationale Raad voor Landbouwkundig Onderzoek TNO \ 1985
Een inventarisatie van onderzoek naar het gedrag van stoffen in de bodem is uitgevoerd voor nitraat, fosfaat, bestrijdingsmiddelen, olieprodukten, zware metalen en pathogene bacterien en virussen
help
Evaluatie experimentele arbeidsprojekten voor jeugdige werklozen : tussenrapport 2a en 2b [Boek]
Kroft, H.P.A. \ Dijkhuis - Potgieser, H.I.E. \ Wong, R.A. \ 1985
help
Oliebestrijding in Waddenzee onmogelijk \ Waddenbulletin [Artikel]
Zwiep, K. van der \ 1985
De problemen die een lek in de door de Waddenzee aan te leggen olie- en gasleiding oplevert en de onmogelijkheid om de olie te bestrijden worden beschreven
help
Rozentelers wachten eerst resultaten af : nog veel onderzoek nodig naar werking UV-apparatuur in praktijk \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Graaf, H. de \ 1985
Met UV-apparatuur kan de bacteriologische vervuiling van het water en de bloemstelen worden teruggedrongen. Het is echter een aanvullende methode, die andere bedrijfshygienische maatregelen niet vervangt. Het gebruik levert ook een behoorlijke arbeid ...
help
Uitkeringsgeld voor werkgelegenheid \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Hoffman, L. \ 1985
De effecten van het gebruik van uitkeringsgelden van WWV en RWW voor de werkloosheidsbestrijding o.a. in de vorm van "werken met behoud van uitkering" en "terugploegen van uitkeringen"
help
Groei van kennis en beinvloeding van gedrag : ethische aspekten van een toekomstig preventiebeleid \ Tijdschrift voor sociale gezondheidszorg [Artikel]
Iemhoff, W.G.J. \ 1985
help
ANVSG-LVSG : werkcongres preventie : 16 november 1984 te Utrecht \ Tijdschrift voor sociale gezondheidszorg [Artikel]
Wouters, T.A. \ Lonolen, J. van \ Kerkhoff, A. \ 1985
Bijdragen aan het werkcongres over preventie in de sociale gezondheidszorg en sociale geneeskunde
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.