Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 18 / 18

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="regelingen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De mogelijkheid van regulerende heffingen voor de vermindering van het mineralenoverschot van de Nederlandse landbouw [Boek]
Vos, J.B. \ Leopold, J.H. \ Sterk, H.J. \ DHV Raadgevend Ingenieursbureau \ 1992
help
Rechter, recht en mestregelgeving \ Agrarisch recht / Stichting De Pacht [Artikel]
Nagel, M. \ 1992
De gang van zaken rond de rechtsbescherming bij het inwerking treden van de Interimwet in 1984 ter beperking van varkens- en pluimveehouderijen wordt uit de doeken gedaan
help
Lokatiebeleid in perspectief [Boek]
Trip, L. \ Berg, Y. van den \ 1992
help
Goed om te weten : kernpunten omtrent regelingen, die door de Directie Uitvoering Regelingen in nauwe samenwerking met de directeuren landbouw, natuur en openluchtrecreatie in de provincie worden uitgevoerd [Boek] - 5e herz. dr.
Nederland. Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij \ 1992
help
Ouderen en verkeersveiligheid : vergelijking van de aktiviteiten die ontplooid worden ten aanzien van het onderwerp ouderen en verkeersveiligheid met het beleid zoals dat is neergelegd in het nationaal plan voor de verkeersveiligheid [Studentenverslag]
Elings, D. \ 1992
help
Beleid en uitvoering uit balans \ Integraal (water)beheer in de praktijk gebracht [Hoofdstuk uit boek]
Egmond, N.D. van \ Kohsiek, L.H.M. \ Reiling, R. \ 1992
help
Gebiedswijze aanpak : mogelijkheden van evaluatie van effecten [Boek]
Maanen, T. van \ Korver, W. \ Jansen, G.R.M. \ 1992
help
Naar een duurzaam veilig wegverkeer : nationale verkeersveiligheid voor de jaren 1990 - 2010 [Boek]
Koornstra, M.J. \ Mathijssen, M.P.M. \ Mulder, J.A.G. \ [ca. 1992]
help
Zonder auto... kan dat? : op zoek naar autoloze huishoudens in Nederland [Boek]
Noyon, R. \ 1992
help
Conferentiebundel : verslag van vijf strategische conferenties over de Meerjarenvisie Ruimtelijk Onderzoek 1991 - 1996 van het PRO : ruimtelijk beleid en bestuur, 30 mei 1991; mobiliteit en infrastructuur, 12 juni 1991; ruimte en milieu, 18 juni 1991; tijd-ruimtelijke dynamiek, 12 september 1991; stedelijke vernieuwing, 19 september 1991 [Congresverslag]
Grotenhuis, R. te \ Programmeringsoverleg Ruimtelijk Onderzoek \ 1992
help
Effectiviteit van stikstofheffingen voor landbouwbedrijven [Boek]
Baltussen, W.H.M. \ 1992
help
Transferia : lokatiekeuze en raming van gebruik [Boek]
Binsbergen, A.J. van \ Schoemaker, T.J.H. \ Egeter, B. \ 1992
help
Corridor Dordrecht - Rotterdam : continuiteit en verandering in het verplaatsingsgedrag, 1988 - 1991 [Boek]
Kropman, J. \ Katteler, H. \ 1992
help
Ontwerp - strategienota mobiliteitsbeheersing [Boek]
Gelderland \ 1992
help
Directions : the final report of The Royal Commission on National Passenger Transportation [Boek]
Hyndman, L.D. \ Royal Commission on National Passenger Transportation \ 1992
help
Verkeersleefbaarheid en verkeersveiligheid op de Rijksstraatweg in Voorst : onderzoek naar de problematiek van de RW 845 in Voorst [Studentenverslag]
Craen, A. de \ 1992
help
De grens is snel bereikt op plattelandswegen \ Studiedag grenzen aan de snelheid : discussiepapers en reacties : verslag van de studiedag [over effectieve snelheidsbegrenzing] [Hoofdstuk uit boek]
Wilde, J.G.S. de \ Jaarsma, C.F. \ 1992
help
Grenzen aan de snelheid op plattelandswegen : (on)mogelijkheden van een gebiedsgewijze planning \ Studiedag grenzen aan de snelheid : discussiepapers en reacties : verslag van de studiedag [over effectieve snelheidsbegrenzing] [Hoofdstuk uit boek]
Jaarsma, C.F. \ Wilde, J.G.S. de \ 1992
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.