Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="samenwerking"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Floréac en HortiCept : samen sterker \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Engels, A. \ 2009
Het Belgische Floréac en het Nederlandse HortiCept gaan nauw samenwerken op het gebied van marketing, handel en logistiek. Peter Van Hoye verwacht dat er meer ontstaat dan de optelsom van beide handelsbedrijven
help
De eerste honderd dagen van Tjibbe Joustra \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Mens, R. \ 2009
Voormalig Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Tjibbe Joustra is sinds 1 januari 2009 voorzitter van het ProductschapTuinbouw (PT). Het is een goed gebruik om een nieuwe bewindvoerder na 100 dagen een eerste beoordeling te geven
help
'Een bestuurder moet beslissingen in eigen zak voelen' \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Mens, R. \ 2009
Jan van Leeuwen is sinds 2002 voorzitter van de NBvB. De Boomkwekerij sprak met hem over onder meer samenwerking en de huidige complexiteit van dossiers
help
Samenwerking grootste winst Greenport-Midden-Brabant \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Lier, A. vab \ 2009
Kernwoord Greenport Midden-Brabant is samenwerking. De Boomkwekerij schenkt in een serie van zes artikelen aandacht aan de greenportactiviteiten binnen de boomkwekerijsector. Deze week is de beurt aan Greenport Midden-Brabant. In deel drie staat Hare ...
help
'Boomkwekerij moet naar bedrijfsmodel kijken' \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Mens, R. \ 2009
In 2009 liet handelsbond Anthos een structuuronderzoek doen bij de handelsbedrijven in de bloembollensector. Inmiddels ligt er een eindrapport dat ook aanknopingspunten biedt voor boomkwekerijen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.