Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="stranden"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Expected effects of climatic change on marine coastal ecosystems [: papers from an international workshop held on Texel, The Netherlands, November 11 - 15, 1988] [Congresverslag]
Beukema, J.J. \ Wolff, W.J. \ Brouns, J.J.W.M. \ 1990
help
Biological surveys of estuaries and coasts [Boek]
Baker, J.M. \ Wolff, W.J. \ 1987
help
Wadden duinen delta [Congresverslag]
Wolff, W.J. \ 1982
Uitgave Natuurmonumenten
help
Biologische produktie in de ondiepe, rijke randen van de zee \ Wadden duinen delta [Hoofdstuk uit boek]
Beukema, J.J. \ 1982
De Deltawerken en de Waddenzee zijn niet alleen zeer produktief en voedselrijk, ze zorgen ook nog voor de bevolking van veel grotere gebieden elders. Vooral de hoogste delen van het wad zijn van onschatbare waarde als kraamkamer en fourageerplaats vo ...
help
Kustlandschap en plantengroei \ Wadden duinen delta [Hoofdstuk uit boek]
Westhoff, V. \ Maarel, E. van der \ 1982
Het kustgebied van Nederland is het grootste en tevens rijkste duin-, kwelder- en schorrengebied van West-Europa. Dit rijkste slaat dan vooral op de verscheidenheid aan levensgemeenschappen in het kustgebied. Helaas moet ook geconstateerd worden dat ...
help
De vogels langs onze kust \ Wadden duinen delta [Hoofdstuk uit boek]
Swennen, C. \ 1982
In dit hoofdstuk wordt de aandacht gevestigd op het verschijnsel van de geconcentreerde vogeltrek langs de kust, op het voorkomen van broedvogels die min of meer kustgebonden zijn en op het gebruik dat er van onze kust wordt gemaakt door soorten die ...
help
Verontreiniging van ons kustwater \ Wadden duinen delta [Hoofdstuk uit boek]
Duinker, J.C. \ 1982
Kustwater kan op vele manieren verontreinigd worden maar het grootste aandeel wordt geleverd door de rivieren. In het hoofdstuk worden de mechanismen van verontreiniging, de effecten ervan en enige voorbeelden van onderzoek besproken
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.