Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="tendensen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Bloemen en planten hebben in 2009 de tijd mee \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2008
De kleur groen overheerst in 2009. Dat heeft Bloemenbureau Holland samen met een trendwatchbureau en arrengeurs uitgewerkt
help
De wereld in zeven stromingen : trendanalist Sandra Könings geeft een kijkje in de toekomst \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2007
Wat zit er aan te komen? Wat wil de consument? Het zijn vragen die veel telers bezig houden en waar trendanalist Sandra Könings een antwoord op kan geven. Zij signaleert diverse stromingen waarmee telers de komende jaren hun voordeel kunnen doen
help
Verleden, verleiding en neutrale tinten: inspiratie voor 2007 \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2006
Meer hang naar het verleden, méér verleiding en méér neutrale tinten. Dat zijn in een paar woorden de trends voor 2007. Bloemenbureau Holland heeft de vertaalslag naar de wereld van bloemen en planten gemaakt. Aan de hand van vier seizoenen kunnen de ...
help
Telers aan de slag met kleur en glitters \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2006
Kwekers kleuren zelf rond kerst snijbloemen: een bedrijfsreportage
help
Grote, uitbundige, stoere bloemen: de trend voor 2006 \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2005
Volgens Bloemenbureau Holland ligt de behoefte van de consument bij grote bloemen, krachtige kleuren en expressieve boeketten. Een overzicht van de kleuren, bloemen en planten die volgend jaar de hoofdrol spelen
help
Welke trends staan ons te wachten? \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2005
Wat brengt 2006? Waar gaat het de komende tien á vijftien jaar naartoe? Voor telers zijn dit lastige vragen. Deskundigen kunnen de toekomst echter aardig in kaart brengen en wél een antwoord geven op deze prangende vragen. Twee trendwatchers aan het ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.