Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="tuinbouwgewassen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1997 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1998
Gegevens van rassenproeven bij bonen
help
Vom Bleichsellerie zum Stangensellerie \ Rheinische Monatsschrift fuer Gemuese-, Obst- und Zierpflanzen [Artikel]
Lindner, U. \ 1997
Twaalf stengelselderijrassen worden beoordeeld op productie en smaak
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1996 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1997
help
"Traubentomaten" beim Verbraucher sehr begehrt \ Rheinische Monatsschrift fuer Gemuese-, Obst- und Zierpflanzen [Artikel]
Lindner, U. \ 1995
Rassenproef met longlife-rassen. De rassen worden beoordeeld op vruchtgewicht en kleur. De consument stelt de verkoop van trostomaten zeer op prijs. Dit is tot nu toe alleen nog mogelijk met longlife-rassen
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1994 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1995
Geschikte rassen van breek- en snijbonen voor machinale oogst en voor de conservenindustrie. Van belang zijn de groei, hoogte van het gewas en gelijkmatige rijping. Voor de teler zijn ziekteresistentie en opbrengst van belang. Een beschrijving van ee ...
help
Verkostung der Buschbohnen aus dem Versuchsanbau 1994 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1995
Sensorisch onderzoek van groene en gele bonen (snij-, breek- en stambonen)
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1993 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1994
Een korte beschrijving van rassen uit het brede assortiment stambonen. Hieruit worden geschikte soorten voor industriele verwerking geselecteerd die aan gunstige eigenschappen voor teelt en consumptie voldoen
help
Geschmacktest : Marktvorteile durch besser schmeckende Tomaten \ Deutscher Gartenbau [Artikel]
Lindner, U. \ 1994
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1992 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1993
Rassenproeven met stambonen die geschikt zijn voor industriele verwerking. Voor de teler zijn de opbrengst en ziekteresistentie van belang
help
Verkostung der Buschbohnen aus dem Versuchsanbau 1992 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1993
Sensorisch onderzoek van groene en gele stambonen
help
Sortenversuch mit gruenen und gelben Buschbohnen im Jahre 1991 \ Die Industrielle Obst- und Gemueseverwertung [Artikel]
Lindner, U. \ 1992
Beschrijving van 23 groene en 9 gele stambonenrassen om te komen tot soorten die geschikt zijn voor machinale oogst en industriele verwerking
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.