Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Marktverkenning verkeersregistratie - apparatuur [Boek]
Heijden, T.G.C. van der \ 1987
help
Landbouwgebonden vrachtverkeer : verkenning en onderzoeksvoorstel [Boek]
Heijden, T.G.C. van der \ 1987
help
Informatiesysteem voor wegen en verkeer in landelijk gebied \ Wegen : magazine voor verkeer, grond-, water- en wegenbouw [Artikel]
Heijden, T.G.C. van der \ 1986
Uiteenzetting van de hoofdlijnen van het Informatiesysteem Wegen Landinrichting, een geautomatiseerd systeem, waarbij op efficiente en uniforme wijze weg- en verkeersgegevens zijn verzameld en opgeslagen
help
Onderzoek naar wegkenmerken op ongevalslokaties \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Michels, T. \ Heijden, T.G.C. van der \ Drentje, A.J. \ 1986
help
Informatiesysteem wegen landinrichting : nadere uitwerking en proefopzet [Boek]
Heijden, T.G.C. van der \ 1985
Als basis voor de planvorming in het kader van projectvoorbereiding dient een groot aantal weg-, verkeers- en wegenbouwkundige kenmerken te worden gekwantificeerd. De Werkgroep Wegenbestand Landinrichting heeft een systeem voorgesteld, waarbij benodi ...
help
Afstandsgedrag en voertuigkeuze van plattelandsverkeer : ontwikkeling van een algemeen geldig simulatiemodel \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Heijden, T.G.C. van der \ 1984
help
Modelonderzoek plattelandsverkeer : modelbouw aan de hand van het proefgebied Midden-Brabant [Boek]
Heijden, T.G.C. van der \ 1982
help
Uitkomsten van wegenquetes in Midden Brabant in 1977 en 1978 - alle voertuigen [Boek]
Michels, T. \ Heijden, T.G.C. van der \ Jaarsma, C.F. \ 1980
help
Visuele verkeerswaarnemingen in Midden-Brabant \ Cultuurtechnisch tijdschrift : tweemaandelijkse uitgave van de Cultuurtechnische Vereniging [Artikel]
Heijden, T.G.C. van der \ 1980
help
Visuele verkeerstellingen in zuidwest-Friesland \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Heijden, T.G.C. van der \ 1979
help
De invloed van enkele wegkenmerken op de rijsnelheid op niet-autowegen \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Michels, T. \ Heijden, T.G.C. van der \ 1978
help
Batenrekening van inrichtingsplannen voor de Lopikerwaard : onderdeel tijdwinsten wegverkeer [Boek]
Michels, T. \ Heijden, T.G.C. van der \ 1973
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.