Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 13 / 13

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Atlas Zuidoost Utrecht [Boek]
Wijs, R.T. de \ Bakker, N.J. \ Heijdt, T. van de \ Boerma, F.H \ Bruinhof, T.G.J. \ Elzakker, C.P.J.M. van \ 1976, 1982
help
Verkeersveiligheid in plattelandsgebieden : advies voor verkeersveiligheidsmaatregelen in de Beemster [Boek]
Janssen, S.T.M.C. \ Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid \ 1976
help
Langzaam verkeer en de verkeersveiligheid : een statistische beschrijving van in het verkeer gedode voetgangers, fietsers en bromfietsers in Nederland in de jaren 1968 tot en met 1972 [Boek]
Kraay, J.H. \ 1976
help
De Ringweg van Amsterdam : een weg apart [Boek]
Ministerie van verkeer en waterstaat \ [ca. 1976]
help
Nota betreffende trace [Boek]
Provinciale Waterstaat in Zuid-Holland \ Rijkswaterstaat \ 1976
help
Nota rijksweg 2 / 264 betreffende de voor- en nadelen van de aanleg van rijksweg 2 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven volgens het vastgestelde trace en van de ombouw tot autosnelweg van de bestaande rijksweg 264 tussen deze steden [Boek]
Rijkswaterstaat \ 1976
help
Planologische kengetallen [Boek]
Nijhof, P. \ 1976
Deze uitgave is een hulpmiddel bij het voorbereiden, ontwerpen en toetsen van plannen op het gebied van de ruimtelijke ordening in Nederland. De uitgave biedt de gebruiker praktische richtlijnen voor het inrichten van de ruimte, ondersteund met actue ...
help
Advies inzake de kruising van Rijksweg 77 met het Maasdal nabij Boxmeer [Boek]
Adviesbureau voor Landschap en Openluchtrekreatie Ir. J. Vallen BV \ 1976
Landschapsplan
help
Ommekeer in het verkeer : bijvoorbeeld in Schagen [Boek]
OD 205 Adviseurs voor Planologie, Architektuur en Landschap \ 1976
help
Onderzoek naar de relatie tussen weersomstandigheden en verkeersintensiteiten in zuidwest Friesland met behulp van meervoudige regressie analyse [Boek]
Koeman, T.P. \ 1976
help
Vernieling of vernieuwing van onze wegen in het landelijk gebied : studiedag 4 mei 1976, Groningen [Boek]
1976
help
Maritieme geschiedenis der Nederlanden [Boek]
Asaert, G. \ Bosscher, P.M. \ Bruijn, J.R. \ 1976-1978
help
Amsterdam, het is niet nodig dat je huilt : Amsterdam vrijwel autovrij : een alternatief voor het voorontwerp verkeerscirculatieplan van de dienst publieke werken Amsterdam [Boek]
Ven, F. van de \ 1976
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.