Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 14 / 14

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Verkeersplan recreatiegebied Spaarnwoude : het verkeers- en vervoersvraagstuk van het recreatiegebied Spaarnwoude met betrekking tot de verschillende verkeerscategorien : het autowegplan, het openbaar- en groepsvervoer, het fiets en wandelpadenplan : tweede concept [Boek]
Projectbureau Recreatiegebied Spaarnwoude \ [1978]
help
Beleving geluidwerende voorzieningen in de woonsituatie langs Rijksweg 16 in Dordrecht [Boek]
Bitter, C. \ Kaper, J.P. \ Pinkse, W.A.H. \ 1978
help
Landschappelijke waardering van wegen in de provincie Groningen [Boek]
Groningen. Provinciale Planologische Dienst \ 1978
help
Landschappelijke waardering van wegen [Boek]
Provinciale Planologische Dienst \ 1978
help
Structuurschema verkeer en vervoer - Dl. B: Hoofdlijnen uit de inspraak [Boek]
Raad van Advies voor de Ruimtelijke Ordening \ Raad van de Waterstaat \ Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening \ 1978
help
Structuurschema verkeer en vervoer - Dl. C: Adviezen [Boek]
Raad van Advies voor de Ruimtelijke Ordening \ Raad van de Waterstaat \ Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening \ 1978
help
Fietsverbindingen in Gelderland : provinciale beleidsbasis [Boek]
Gedeputeerde Staten van Gelderland \ 1978
help
Indeling van wegvakken in landelijke gebieden op basis van analyse van gemiddelde verkeersintensiteiten per etmaal [Boek]
Schoenmakers, J.C.M. \ 1978
help
Beknopt verslag over het onderzoek naar de gevoeligheid van een aantal in "Amelisweerd" voorkomende, wilde planten voor luchtverontreiniging door het wegverkeer [Boek]
Wolting, H.G. \ 1978
help
Verslag van de intensiteitstellingen in Zuidwest Friesland, 1972 - 1976 [Boek]
Jaarsma, C.F. \ 1978
help
Peat and the Dutch Golden Age : the historical meaning of energy - attainability [Boek]
Zeeuw, J.W. de \ 1978
help
Wat is groenstruktuur? [Boek]
Feddes, Y. \ Lever, K. \ Moll, L. van \ 1978
help
Het gebruik van de fiets in Nederland : samenvatting van een onderzoek naar het feitelijk en gewenst fietsgebruik voor diverse bestemmingen en de achtergronden daarvan [Boek]
Katteler, H.A. \ Heer, W.F. de \ Kropman, J.A. \ 1978
help
Recreatieschap Nijmegen en Omstreken : basisfietsrouteplan [Boek]
Recreatieschap Nijmegen en Omstreken \ 1978
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.