Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 17 / 17

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Wandelgedrag : literatuuronderzoek [Boek]
Linssen, C. \ 1981
Recreatiegedrag, onderzoek Landinrichtingsdienst
help
Een benadering van het toelaatbaar aantal recreatievaartuigen in het Lauwerszeegebied, gebaseerd op behoud van de natuurlijke waarden en potenties [Boek]
Nagtegaal, P. \ Zijlstra, M. \ 1981
help
Nota rijksweg 32 : gedeelte Steenwijk-Akkrum : een studie naar de noodzaak en tracering van deze hoofdverbinding [Boek]
Rijkswaterstaat \ [1981]
help
Capaciteit van wegen en paden voor recreatief fietsen [Boek]
Alderwegen, H.A. van \ 1981
help
Verkeersverloop in een aantal boswachterijen : periode 1964 tot 1979 [Boek]
Bakker, J.G. \ 1981
help
Bejaarden : veiliger op weg [Boek]
Interdepartementale Stuurgroep Bejaardenbeleid \ 1981
help
Rood licht negatie van voetgangers op geregelde oversteekplaatsen : literatuuroverzicht [Boek]
Mulders, H.P.G. \ 1981
help
Verkeersafwikkeling op plattelandswegen [Boek]
Oenema, T. \ 1981
help
A2/E9 en Maastricht : beleidsanalyse ten behoeve van een belangenafweging tussen: een oostelijke omlegging om de stad en een verbetering van het huidige trace [Boek]
Rijkswaterstaat \ [1981]
help
Gemeente Wageningen structuurplan, verkeer en vervoer : Fase 1 en 2: inventarisatie, knelpunten [Boek]
Haskoning \ OD 205 \ 1981
help
Regionale verkeersstudie Noord-Kennemerland : ten behoeve van het ontwerp-streekplan [Boek]
Noord-Holland. Provinciale Waterstaat \ 1981
help
Ecologische beschrijving van Amelisweerd in verband met de aanleg van de A 27 : samenvatting van de basisrapporten met betrekking tot de uitgangssituatie : rapport aan Rijkswaterstaat [Boek]
Wirdum, G. van \ 1981
help
Rekreatie en vegetatie op de Duivelsberg [Boek]
Peltzer, R.H.M. \ 1981
help
Structuurschema verkeer en vervoer - Deel E: Tekst van de naar aanleiding van de parlementaire behandeling vastgestelde planologische kernbeslissing [Boek]
Nederland. Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening \ 1981
help
Car ownership in the national road traffic forecasts : further research [Boek]
Smith, C.A. \ 1981
help
Facetplan ruiterroutes in het Maasland [Boek]
Recreatieschap Maasland \ 1981
Inrichtingsplan openluchtrecreatie
help
Verkeersonderzoek, 1980 : Dordrecht [Boek]
Gemeente Dordrecht \ 1981
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.