Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 44

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Weg wijs in Wageningen : een schoolroute onderzoek [Boek]
Nijs, G. de \ Dee, M. \ [ca. 1992]
help
Effecten van de openstelling ringweg Amsterdam : integraal eindrapport fase 1 [Boek]
Bovy, P.H.L. \ Loos, A.L. \ Jong, G.C. de \ 1992
help
Toeristisch - recreatief verkeersonderzoek : analyse van mechanische verkeerstellingen rondom het Rozendaalse veld, gericht op de capaciteit van weg en omgeving en op de berekening van het aantal bezoeken [Boek]
Baltjes, C.R. \ Jaarsma, C.F. \ 1992
help
Berekening van de verkeersstromen in de ruilverkaveling Melderslo met het verkeersmodel voor landelijke gebieden [Boek]
Baltjes, C.R. \ Jaarsma, C.F. \ 1992
help
Lokatiebeleid in perspectief [Boek]
Trip, L. \ Berg, Y. van den \ 1992
help
MIDAS : a travel demand forecasting tool based on a dynamic model system of household demographics and mobility : final report [Boek] - Rev.
Kitamura, R. \ Goulias, K.G. \ 1992
help
Tracenota en milieu-effectrapport Rijksweg 61, gedeelte Ter Hole - Terneuzen [Boek]
DHV Milieu & Infrastructuur \ 1992
help
Het Nederlandse personenvervoer op lange termijn [Boek]
Koopman, G.J. \ 1992
help
Gebiedswijze aanpak : mogelijkheden van evaluatie van effecten [Boek]
Maanen, T. van \ Korver, W. \ Jansen, G.R.M. \ 1992
help
Versnippering van de ecologische hoofdstructuur door de weg - infrastructuur [Boek]
Morel, G.A. \ Specken, B.P.M. \ 1992
help
Naar een duurzaam veilig wegverkeer : nationale verkeersveiligheid voor de jaren 1990 - 2010 [Boek]
Koornstra, M.J. \ Mathijssen, M.P.M. \ Mulder, J.A.G. \ [ca. 1992]
help
Zonder auto... kan dat? : op zoek naar autoloze huishoudens in Nederland [Boek]
Noyon, R. \ 1992
help
Infrastructuur : sporen binnen KAN [Boek]
Knooppunt Arnhem-Nijmegen \ 1992
help
Regels voor de besluitvorming met betrekking tot de aanleg of wijziging van hoofdwegen, van landelijke railwegen en van hoofdvaarwegen (Tracewet) [Boek]
Nederland. Ministerie van Verkeer en Waterstaat \ Nederland. Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer \ 1992
help
Verkeershinder, kan het minder? : een handreiking met beoordelingsmethoden en verkeersoplossingen voor bewoners die hinder ondervinden van wegverkeer in de woonomgeving [Boek]
Bartels, M.M.V.G. \ Nederveen, A.A.J. \ 1992
help
Ruimtelijke inrichting van de Randstad : systematische beleidsanalyse met de kustlocatie en het tussengebied als voorbeelden [Boek]
Spaans, M. \ 1992
help
Landschapsecologie en GIS in milieu-effectrapportage : studierapport - demonstratiemodel [Boek]
Appelman, K. \ Piepers, A.A.G. \ Zeeman, M. \ 1992
help
The structure of travel demands in the Netherlands [Boek]
Oum, T.H. \ [1992]
help
Nieuwe baan of ander huis : verandering van vervoerwijze? [Boek]
Bureau Goudappel Coffeng \ 1992
help
De auto in zes landen : bezit en gebruik van personenauto's in Nederland, Groot-Brittannie, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk en Italie [Boek]
Dijk, J.C. van \ Cramer, J.S. \ 1992
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.