Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 13 / 13

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Broedvogels en de invloed van hoofdwegen, een nationaal perspectief : een analyse van de gevolgen van wegverkeer voor broedvogels aan de hand van landelijke aantals- en verspreidingsgegevens [Boek]
Foppen, R. \ cop. 2002
Reeds enige tientallen jaren bestaan er aanwijzingen dat broedvogels door verkeer negatief kunnen worden beïnvloed. Vanaf eind jaren tachtig is in Nederland een aantal wetenschappelijk onderzoeken uitgevoerd met als doel om de grootte van dit effect ...
help
Van parkeerbeheer naar mobiliteitsmanagement - Geïntegreerd parkeren: hoofdpuntennotitie [Boek]
CROW kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur \ 2002
help
Van parkeerbeheer naar mobiliteitsmanagement - Mechanische parkeersystemen [Boek]
Willemse communicatie \ 2002
help
Rio + 10: nachhaltige Siedlungsentwicklung : Reflexionen aus dem BBR [Boek]
Strubelt, W. \ Gatzweiler, H.P. \ 2002
help
Mobiliteit en beleid [Boek]
Bruinsma, F. \ Dijk, J. van \ 2002
help
Monitoringsonderzoek recreatie duingebied Meijendel - Dl. XII: Analyse van het recreatieverkeer en het recreatiebezoek in de periode maart 2001-februari 2002 [Boek]
Beunen, R. \ Jaarsma, C.F. \ Webster, M.J. \ 2002
help
Landschapselementen ter verbetering van de luchtkwaliteit rond de Ruit van Rotterdam : een haalbaarheidsstudie [Boek]
Tonneijck, A.E.G. \ Blom-Zandstra, M. \ 2002
Haalbaarheidsstudie naar het gebruik van landschapselementen als zuiveraars van lucht rond de Ruit van Rotterdam (ringweg die bestaat uit de A20, A15, A16 en de A4). Waarbij gelet op de soms extreme groeiomstandigheden in de restruimten. De aandacht ...
help
Eindrapport rondje Randstad : het onderzoek, de resultaten en het kabinetsbesluit [Boek]
Berkenbosch & Koetsenruijter \ 2002
help
Samenhang in vervoer- en verkeerssystemen [Boek]
Schoemaker, T. \ 2002
help
Modellenmozaïek : een kleurige kijk op negen strategische modellen [Boek]
Clement, R.P.H. \ Rijkswaterstaat \ 2002
help
Verkeer en vervoer in hoofdlijnen [Boek]
Wee, B. van \ Dijst, M. \ 2002
help
Reizen is tol betalen : de verkeersontwikkeling in en om het gebied van Rijn en IJssel tot de Bataafse omwenteling van 1795 [Boek]
Petersen, J.W. van \ 2002
help
Landbouwverkeer Opvallend Beter [Boek]
2002
In deze brochure over de veiligheid van landbouwverkeer komen de volgende onderwerpen aan de orde: Afslaan, Gezien worden, Uitstekende delen, Oversteken en de weg oprijden, Goed zicht, Een schone weg, Inrichtingseisen, Ontheffingen.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.