Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeer"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Mobiel in de tijd : op weg naar een auto-afhankelijke maatschappij, 1975-2000 [Boek]
Harms, L. \ 2003
help
Boommarters en wegen : een eerste analyse van de relatie 'wegbermen-verkeersslachtoffers [Boek]
Müskens, G.J.D.M. \ Wegman, R.M.A. \ Braak, C.J.F. ter \ 2003
Met behulp van een GIS-systeem is gekeken naar de begroeiing van bermen langs provinciale wegen en autosnelwegen op de Veluwe in relatie tot de plaatsen waar boommarters zijn doodgereden. In deze relatie is ook de hoeveelheid verkeer onderzocht. Boom ...
help
Van parkeerbeheer naar mobiliteitsmanagement - Parkeerregulering: toepassing en effecten [Boek]
Ecorays Transport \ Grontmij Parkconsult \ Willemse communicatie \ 2003
help
Van parkeerbeheer naar mobiliteitsmanagement - Parkeerbeleid is meer dan parkeren : integraal parkeerbeleid in de praktijk [Boek]
ECORYS Transport \ Grontmij Parkconsult \ Willemse communicatie \ 2003
help
Holland avenue : research road atlas 2002 : a strategy for collecting and analysing information relevant to the roaduser's experience [Boek]
Mecanoo Architecten \ 2003
help
Mobiliteit en effecten op natuur [Boek]
Kirsten, U. \ Reijnen, M.J.S.M. \ Vreke, J. \ Henkens, R.J.H.G. \ 2003
Dit onderzoek van het Natuurplanbureau richt zich op maatregelen die de ongewenste effecten van infrastructuur op de natuur kunnen verminderen via het beïnvloeden van de vraag naar en restricties voor verplaatsingen en van de motieven die aan de vraa ...
help
Ontwerp PVVP-2 : op weg naar duurzame mobiliteit - Dl. A: Hoofdlijnen van beleid [Boek]
2003
help
Integrale analyse van stikstofstromen en stikstofbeleid in Nederland : een nadere verkenning [Boek]
Grinsven, J.J.M. van \ 2003
Nederland heeft door zijn grote bevolkingsdichtheid, energiegebruik en intensieve landbouw de meest stikstofintensieve economie ter wereld. De negatieve effecten hiervan worden door een uitgebreide en complexe regelgeving bestreden. Dit rapport biedt ...
help
Monitoringsonderzoek recreatie duingebied Meijendel - Dl. XIII: Ontwikkelingen van het recreatiebezoek en het recreatieverkeer in de periode maart 1992 - februari 2002 in de vallei Meijendel [Boek]
Jaarsma, C.F. \ 2003
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.