Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="voerautomaten"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Automatisch voeren : Cowhouse Easyfood voerhek \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Winden, R. van \ 2010
Als het gaat om het automatiseren van het voeren, zijn er verschillende wegen te bewandelen. De Cowhouse Easyfood is een automatisch voersysteem dat de veehouder zowel tijd áls kosten bespaart.
help
Aanpassing voersysteem [Brochure]
[2010]
Werkblad over de aanpassing van het voersysteem zodat minder stof ontstaat door automatisch in plaats van handmatig voeren, voorkómen van gemorst voer en het verminderen van stofvorming tijdens het (automatische) transporteren en opslag van het voer.
help
Meer robotactiviteit met automatisch voersysteem : meerdere malen voeren per dag bevordert aantal robotbezoeken : special Voersystemen \ Veeteelt : magazine van het Koninklijk Nederlands Rundvee Syndicaat NRS [Artikel]
Groot, G. de \ 2010
Melkveehouders, die naast een melkrobot een automatisch voersysteem hanteren, beschikken over een actievere veestapel, zo blijkt uit onderzoek van Wageningen UR. Het aantal bezoeken aan de melkrobot neemt fors toe.
help
Voertechniek overheerst \ Trekker : maandblad over trekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2010
EuroTier is een tweejaarlijkse internationale beurs in Hannover, gericht op de dierhouderij. Het mechanisatienieuws blijft meestal beperkt tot voertechniek. In 2010 waren er ook twee hallen gericht op bio-energie. Op het buitenterrein werd daarmee ge ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.