Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="voorspellen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Wetterfrosch als Berater : Getreidekrankheiten \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Volk, T. \ 1997
Aan de hand van ervaringen in 1996 is het met behulp van een pc-programma misschien mogelijk de hoeveelheid te gebruiken fungicide tegen meeldauw en de hoeveelheid groeiregulator te bepalen voor 1997 in tarwe, gerst en rogge
help
Was bringen Pilz - Tests? : Prognose \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Harmuth, P. \ 1997
Vergelijking van een aantal tests voor de diagnose van schimmelziekten in granen: de kleurentest voor halmbreuk, de Elisa-halmbreuktest, de Septoria Watch, de advisor Septoria-test en het Pro-Plant pc-programma
help
Den Aufwand begrenzen : Befallskontrolle \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Scherf, H.W. \ Rohr, H. \ 1997
Aanwijzingen voor het bepalen van het tijdstip tot uitvoering van de bestrijding van schimmelziekten, onkruiden en insecten
help
Zweimal weniger spritzen \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Joerg, E. \ Kleinhenz, B. \ 1996
Uitleg van de werking van een expert system, waarmee men de fungicide-inzet tegen phytophthora bepaald
help
Kontrolle aus der Luft \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Dohmen, B. \ 1996
Het gebruik van infra-rood luchtbeelden ter bepaling van de aanwezigheid van (gebreks)ziekten in velden met suikerbieten
help
Getreide : Mangel oder Ueberfluss? \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Stoehr, R. \ 1996
Prognoses voor de wereldmarktsituatie van graan
help
Fungizid - Modelle im Vergleich \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Tischner, H. \ 1995
Een vergelijking van 4 modellen ter bepaling van het gebruik van fungiciden in tarwe en gerst
help
Viel Laerm um nichts? \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Gilgenberg - Hartung, A. \ 1995
Meningen van deskundigen omtrent het nut van voorspellingsmodellen voor de inzet van fungiciden in granen
help
Was Pro-Plant jetzt bietet \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Volk, T. \ Johnen, A. \ Klingenhagen, G. \ 1995
Omtrent de werking en mogelijkheden van een voorspellingsmodel voor de inzet van gewasbeschermingsmiddelen
help
Getreidekrankheiten : Strategie - Streit : sind Prognosen und Bekaempfungsschwellen nutzbar? \ DLG-Mitteilungen / Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft [Artikel]
Obst, A. \ 1991
Bundeling van artikelen over het thema geintegreerde bestrijding van graanziekten met aandacht voor de manieren om resistentie te vermijden; bestrijdingsmodel voor schimmels in tarwe; schadedrempels; ervaringen met de toepassing van genoemd model; en ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.