Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="watergebruik"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Slow sand filtration for community water supply in developing countries : a design and construction manual [Boek]
Dijk, J.C. van \ Oomen, J.H.C.M. \ 1978
help
Water in Noord-Holland : gebruik en gebrek : Projektfase 1978 eindverslagen [Boek]
Universiteit van Amsterdam \ 1978
help
Toepassingen optimalisatietechniek in het kwantitatieve en kwalitatieve waterbeheer in Nederland [Boek]
Vuren, G. van \ Rodewijk, F. \ 1978
help
Mogelijkheden voor toevoer van landbouwwater in de Utrechts-Gelderse Vallei, mede gelet op oppervlakte- en grondwaterbeheer [Boek]
Landinrichtingsdienst \ 1978
Mogelijkheden wateraanvoer, studie Landinrichtingsdienst
help
Onderzoek naar de toepasbaarheid van multi-criteria-afwegingsmodellen ten behoeve van de waterhuishouding in Gelderland : rapport t.b.v. de Commissie Bestudering Waterhuishouding Gelderland [Boek]
Nes, T.J. van de \ Lohuizen, E.P. van \ 1978
help
Lysimeterinstallaties op het Proefstation voor de Groenten- en Fruitteelt onder Glas in Naaldwijk [Boek]
Hamaker, P. \ 1978
De lysimeterinstallaties op het Proefstation te Naaldwijk zijn ontworpen met het doel betrouwbare gegevens betreffende het waterverbruik van onder glas geteelde gewassen te verzamelen. Voor de lysimeter is een waterbalansvergelijking opgesteld.
help
Rapport watervoorziening Salland [Boek]
Waterschap Salland \ 1978
help
Tienjarenplan 1978 : Vereniging van Exploitanten van Waterleidingbedrijven in Nederland [Boek]
Vereniging van Exploitanten van Waterleidingbedrijven in Nederland \ 1978
help
Lijst van historische gegevens betreffende de watervoorziening van Amsterdam samengesteld door mejuffrouw J.A. Lobbes ten behoeve van het samenstellen van het jubileumboek "Een cent per emmer" uitgegeven in 1978 ter gelegenheid van het 125 - jarig bestaan van de Waterleidingen van Amsterdam [Boek]
Lobbes, J.A. \ 1978
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.