Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="waterzuivering"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Samen op zoek naar nieuwe kansen [Rede]
Wijsman, J.W.M. \ 2014
Dit lectoraat richt zich specifiek op aquacultuur in deltagebieden. Een delta kenmerkt zich door een grote dynamiek als gevolg van de getijdenwerking vanuit zee, door de menging van zout- met zoetwater en de slib- en nutriëntenaanvoer vanuit de rivie ...
help
Alles is water [Rede]
Wal, A. van der \ 2013
Inaugurele rede bij de aanvaarding van buitengewoon hoogleraarschap in Electrochemical Water Treatment. De aandachtsgebieden in zijn professoraat richten zich achtereenvolgens op: a) energiezuinige ontzouting van water, b) selectieve verwijdering van ...
help
"Over-leven aan de onderkant van het bestaan" [Rede]
Stams, A.J.M. \ 2002
help
Gaia's kidneys : wetlands are our life-blood [Rede]
Denny, P. \ 1996
help
"De riolering bovengronds" [Rede]
Wiggers, J.B.M. \ 1990
De TU Delft heeft de leerstoel "inzameling en transport van afvalwater" ingesteld
help
Zuiver denken en ecologisch zuiveren [Rede]
Lettinga, G. \ 1989
help
Een leven vol afvalwater [Rede]
Koot, A.C.J. \ 1988
help
Verbetering van slibindikking op rioolwaterzuiveringsinrichting Leeuwarden met behulp van polyelektrolyt [Rede]
Heide, B.A. \ 1984
Verslag van een onderzoek naar de verbetering van de indikking van rioolslib met polyelektrolyten. Het onderzoek is in stappen uitgevoerd: eerst is nagegaan of er een verband bestond tussen de eigenschappen van het slib en de slechte indikkingsresult ...
help
Van beerput naar zuiveringstechnologie [Rede]
Poepel, H.J. \ 1976
help
Het beste van alles is water [Rede]
Koot, A.C.J. \ 1969
help
Waterhuishouding en hydrologie [Rede]
Dam, J.C. van \ 1968
help
Van wilde bevloeiing tot moderne afvalwaterzuivering [Rede]
Fohr, P.G. \ 1966
Hoogleraar in een nieuw Wagenings vakgebied: de afdeling waterzuivering.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.