Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="zweden"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Zweedse boomkwekers krijgen alle ruimte \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Engels, A. \ 2006
Wat moeten boomkwekers in Zweden het goed hebben. Ze hebben alle ruimte, vallen niet op bij de regelmakers, werken samen en bepalen zelf welk sortiment de Zweedse afnemer het best kan kopen. En natuurlijk, ook de Zweedse boomkwekerij kent zijn beperk ...
help
Zweedse tuincentra halen alleen het beste uit Europa \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Engels, A. \ 2006
Tuincentra in Zweden gaan in alles voor kwaliteit en zekerheid. Ze willen de beste boomkwekerijproducten voor hun harde klimaat. En hebben ze eenmaal een vaste zakenrelatie opgebouwd, dan stappen ze niet snel meer over
help
Planten van de maand in 2001 \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
2000
In dit artikel een overzicht van planten die in verschillende Europese landen gepromoot worden in 2001
help
Zweden willen winterhard en soortecht materiaal \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Hooftman, J. \ 1999
help
Elite - basissortiment in de maak : e-planten staan hun mannetje in zweedse klimaat \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Wijchman, G. \ 1991
Alleen planten die bewezen hebben zich te kunnen handhaven in het klimaat van Zweden mogen worden aangeplant en verhandeld . Om dit te bereiken wordt veel onderzoek gedaan naar koude resistente rassen
help
Op zoek naar goede, Zweedse herkomsten : enige kans voor boomkwekerij in Zweden om te overleven \ De boomkwekerij : waarin opgenomen "De plantenbeurs" [Artikel]
Wijchman, G. \ 1988
In de ons omringende landen wordt net als in Nederland hard gewerkt aan het verbeteren van het uitgangsmateriaal door meer aandacht te schenken aan de herkomst van het plantmateriaal. De situatie in de zweedse boomkwekerij wordt beschreven
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.