Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="zweden"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
The elderly and their environment : research in Sweden [Boek]
Reinius, K.L. \ 1984
help
Kornsorters reaktion i konventionell och alternativ odling [Boek]
Rydberg, T. \ 1984
One-year field trial with 14 barley varieties. Biological activity was significantly higher in the organic system. No differences in soil chemical properties. Also weed occurrence, yields, nitrogen patterns and disease occurrence; Onderzoek in 1983 i ...
help
Vrouw en arbeidsvoorziening : studie : een overzicht van de quoteringsregelingen die in de V.S. en Zweden worden gehanteerd met betrekking tot arbeidsvoorzieningsaktiviteiten [Boek]
Sanderse, M.M. \ 1984
help
Bewonersgedrag in Zweden met TV-cursus toegelicht \ Bouw : vakblad voor het bouwmanagement [Artikel]
Gout, M. \ 1984
Ontwikkelingen in isoleren en verwarmen in Scandinavische landen
help
Bringing consumer information systems down to earth : experiences from a swedish experiment \ Journal of consumer policy [Artikel]
Wikstroem, S. \ 1984
Een beschrijving van een Zweeds consumenten-informatie-systeem
help
Bos en hout in Zweden \ Bos en hout berichten [Artikel]
Meiden, H.A. van der \ 1984
Korte schets van de situatie in Zweden op het gebied van bos en hout, met aandacht voor het bosareaal, de houtproduktie en het overheidsbeleid
help
ELMIA wood 1983 \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Leek, N.A. \ 1984
Verslag wordt hier gedaan van een bezoek aan de ELMIA. Een van de belangrijkste handelstentoonstellingen op het gebied van de bosbouw en houtverwerking in Scandinavie. Ook wordt gerapporteerd over twee internationale conferenties, die in samenhang me ...
help
Zweedse zwartbonten in Europa aan de top \ Veehouden nu : voorlichtingsblad voor de veehouder [Artikel]
1984
Van alle deelnemende Europese landen aan een Poolse proef bleek Zweden met de produktie van melkkoeien bovenaan te staan. Ingegaan wordt op de faktoren die van invloed zijn op dit feit
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.