Login

Hydrotheek

Record nummer 1897098
Titel Mobiliteit en water : nu denken over morgen : strategische Kennis- en Innovatieagenda
toon extra info.
[Ministerie van Verkeer en Waterstaat, projectdirectie Kennis en Innovatie]
Auteur(s) Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Den Haag Projectdirectie Kennis en Innovatie
Uitgever Den Haag : Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Jaar van uitgave 2008
Pagina's 68 p
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) waterbeleid / waterbeheer / klimaatverandering / veiligheid / innovaties / kennis / kennisoverdracht
Rubrieken Waterbeheer (algemeen)
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Met iconen als de Deltawerken en de Afsluitdijk heeft Nederland bewezen toonaangevend te kunnen zijn in innovatie. Sindsdien zijn de uitdagingen voor het omgaan met water, maar ook op het gebied van mobiliteit, er bepaald niet minder op geworden. Het wordt drukker en voller in Nederland. Het klimaat verandert. Dit heeft gevolgen voor de veiligheid en inrichting van ons land. De uitdaging is om Nederland mobiel, veilig, schoon en concurrerend te houden. Dat vraagt om een hoog ambitieniveau. In deze Strategische Kennis- en Innovatieagenda Mobiliteit en Water van het ministerie van Verkeer en Waterstaat zijn de prioriteiten van het ministerie voor innovatie en de benodigde kennis samengebracht. Deze agenda biedt daarmee voor de komende jaren een solide basis voor een creatieve en productieve samenwerking tussen overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen
Betrokken instanties Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Directoraat Generaal Water
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.