Login

Hydrotheek

Record nummer 1947626
Koepeltitel Visstandbeheer in het Wolderwijd/Nuldernauw in het kader van het BOVAR-project /
Toon alle aanwezige delen
Titel Dl. 3: Migratie van vis door de sluizen
toon extra info.
J. Kampen, J.J.G.M. Backx, M.P. Grimm
Auteur(s) Kampen, J. ; Backx, J.J.G.M. ; Grimm, M.P.
Uitgever Deventer : Witteveen+Bos
Jaar van uitgave 1992
Pagina's [37] p
Annotatie(s) In opdracht van Rijkswaterstaat Directie Flevoland  toon alle annotatie(s)
Werk no. Hd13.6
Online full text
Trefwoorden (cab) sluizen / algen / biologische monitoring / vismigratie / visstand / natuurbeheer / randmeren
Rubrieken Aquatische ecologie
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Dit rapport gaat over de monitoring van de migratie van vis door de Hardersluis en de Nijkerkersluis. Onderzoek naar de migratie van via en de toepassing van viswerende werken in de toegangswegen naar de aan het Wolderwijd/Nuldernauw grenzende meren, is uitgevoerd als onderdeel van het visstandbeheer op het Wolderwijd-Nuldernauw dat wordt uitgevoerd in het kader van het zogenaamde Actief Biologisch Beheer (ABB). Het visstandbeheer is toegepast als onderdeel van een complex van integrale maatregelen dat is genomen met als doel de overmatige algengroei in de randmeren tegen te gaan. Als zodanig viel dit project onder de verantwoordelijkheid van de stuurgroep BOVAR (Bestrijding van de Overmatige Algengroei in de Randmeren) en werdhet in opdracht van Directie Flevoland van de Rijkswaterstaat uitgevoerd.
Betrokken instanties Witteveen+Bos
Rijkswaterstaat, Directie IJsselmeergebied (RDIJ)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.