Login

Hydrotheek

Record nummer 2196876
Titel Peilbeheer op peil : een onderzoek naar de verhouding tussen het peilbesluit en de watervergunning voor het afwijken van het peil
toon extra info.
Frank Groothuijse & Julian Kevelam
Auteur(s) Groothuijse, Frank ; Kevelam, Julian
Uitgever Utrecht : Universiteit Utrecht
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 1 online resource (PDF, 24 pages) illustrations
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Doel van het onderzoek is het inzichtelijk te maken wat de verhouding is tussen het peilbesluit en de watervergunning om van het in het peilbesluit opgenomen peil af te wijken en rechtsgevolgen hieruit voortvloeien voor zowel het waterschap als de burger. Daarnaast zal worden onderzocht of en in hoeverre het hoogheemraadschap degenen die baat hebben bij de in het peilbesluit vastgestelde peilen kan verplichten om de maatregelen te treffen die nodig zijn om de afwijkende peilen in stand te houden.
Betrokken instanties Universiteit Utrecht
Hoogheemraadschap van Delfland
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.