Login

Hydrotheek

Record nummer 2200789
Titel Globale verblijftijden in de onverzadigde zone van de Utrechtse Heuvelrug
toon extra info.
Ir. H.A.J. van Lanen
Auteur(s) Lanen, H.A.J. van
Uitgever Voorburg : Rijksinstituut voor drinkwatervoorziening
Jaar van uitgave 1983
Pagina's 1 online resource (PDF, 45 pages) illustrations
Annotatie(s) hy.h . 83-22
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In het voorliggende rapport wordt verslag gedaan van de eerste fase van een onderzoek naar de grootte van de verblijftijd in de onverzadigde zone van de grond in het gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Dit onderdeel had tot doel een indikatie te geven van de orde van grootte van de verblijftijd en de gevoeligheid daarvan voor veranderingen in de invoergegevens. Aan de hand van de resultaten van de eerste fase moet worden nagegaan of de verblijftijd in de onverzadigde zone een relevante grootheid is in het kader van de bescherming van de grondwaterkwaliteit. Als dat inderdaad het geval is dan moet het onderzoek uit de eerste fase aangeven, welk onderzoek uitgevoerd moet worden om te komen tot een definitievere kaart met de verblijftijd van water in de onverzadigde zone van de grond.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.