Login

Hydrotheek

Record nummer 2207534
Titel Toezicht zorgplicht primaire waterkeringen 2017 : toelichting voor waterkeringbeheerders
Uitgever [S.l.] : Inspectie Waterkeringen
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 26 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft voor de waterkeringbeheerders de voorliggende toelichting opgesteld. Deze toelichting beschrijft de werkwijze van de ILT. De werkwijze is deels gebaseerd op de in 2014 en 2015 uitgevoerde pilots en de feedback die de ILT op de uitvoering van de pilots heeft ontvangen van de waterkeringbeheerders en van de Stuurgroep Zorgplicht. De toelichting geeft duidelijkheid over: Welke vragen de ILT beantwoord wil zien met betrekking tot de inrichting van de zorgplicht en welke documenten daarbij toegezonden moeten worden. Hoe en in welke vorm de ILT de antwoorden en de bijbehorende documenten aangeleverd wenst te krijgen. Hoe de ILT de antwoorden en de daarbij aangeleverde documenten beoordeelt. Hoe de feedback over de inrichting aan de keringbeheerder plaatsvindt. Hoe de ILT de daadwerkelijke uitvoering van de zorgplicht vaststelt en beoordeelt. Hoe de feedback over de uitvoering aan de keringbeheerder plaatsvindt. Hoe de ILT tot haar oordeel komt.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.