Login

Hydrotheek

Record nummer 2217005
Titel Samen komen we steeds verder : kadernota 2018-2027
toon extra info.
Yvonne de Hond, Victor van den Berg
Auteur(s) Hond, Y. de ; Berg, V. van den
Uitgever [S.l.] : Waterschap Brabantse Delta
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 81 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De Kadernota is een document waarin het bestuur van het waterschap de koers en de kaders vastlegt. Tegelijkertijd heeft de Kadernota ook een externe functie: het laat zien wat de opgaven en uitdagingen voor de komende jaren zijn en hoe het waterschap hiermee om denkt te gaan. Hoofdstuk 2 gaat in op de voortgang van de doelen en maatregelen die volgen uit het Waterbeheerplan 2016-2021. Hoofdstuk 3 geeft een update van de ontwikkelingen ten opzichte van de voorgaande Kadernota. De volgende vraag staat centraal: welke ontwikkelingen hebben we in 2016/2017 gezien, die een impact hebben op het waterschapsbeleid in de periode 2018-2027? Hoofdstuk 4 omvat de financiële vertaling van de koers voor de komende jaren. Hoe gaan de lasten en tarieven zich ontwikkelen bij het voorgestelde beleid? Hoofdstuk 5 vormt een integratie tussen inhoud en financiën. Dit hoofdstuk geeft een overzicht van de speerpunten, mijlpalen en financiën per programma, aan de hand van de meerjaren programmaplannen. Hoofdstuk 6 beschrijft de risico’s van (externe) ontwikkelingen die de plannen van het waterschap kunnen doorkruisen. Het gaat dan om ontwikkelingen waar het bestuur weinig tot geen invloed op heeft. De belangrijkste risico’s die kunnen leiden tot het niet halen van de planningen staan in dit hoofdstuk omschreven.
Betrokken instanties Waterschap Brabantse Delta
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.