Login

Hydrotheek

Record nummer 2222038
Titel Fire sprinklers and water quality in domestic drinking water systems
toon extra info.
Ljiljana Zlatanović
Auteur(s) Zlatanović, Ljiljana (dissertant) ; Hoek, Jan Peter van der (thesis advisor) ; Vreeburg, Jan
Uitgever Delft : Technische Universiteit Delft
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 137 pages) figures, diagrams
Annotatie(s) Ph.D. thesis Technische Universiteit Delft, 2017  toon alle annotatie(s)
Includes bibliographical references. - With summaries in English and Netherlands
ISBN 9789461867933; 946186793X
Online full text
Publicatie type Proefschrift
Taal Engels
Toelichting Het eerste deel van het proefschrift is gericht op een innovatief ontwerp van een sprinkler kop die efficiënt werkt bij lage volumestromen en druk en die direct kan worden aangesloten op de binneninstallatie. Nadat het eerste doel van het onderzoek was bereikt, betrof de tweede stap de studie naar de invloed van de uitbreiding van een binneninstallatie met een sprinklerinstallatie op de kwaliteit van het water, aangezien een toegevoegd sprinkler systeem de kwaliteit van het drinkwater niet in gevaar mag brengen. Gezien het belang van de temperatuur en stagnatie op microbiologische en chemische parameters werd een experimenteel onderzoek uitgevoerd om: 1) het temperatuurmodel te valideren; 2) de effecten van de verblijftijd op drinkwaterkwaliteitsparameters te bestuderen; 3) te bepalen in welke mate de uitbreiding van de binneninstallatie gevolgen heeft voor de drinkwaterkwaliteit.
Betrokken instanties Technische Universiteit Delft
Waternet
Vitens
Oasen
Brabant Water
PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.