Login

Hydrotheek

Record nummer 2224434
Titel Hydrologisch onderzoek waterwinning Hengelo : rapportage
Uitgever Groningen : IWACO, Vestiging Noord
Jaar van uitgave 1994
Pagina's 1 online resource (PDF, 44 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: 22.1931.0
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De waterwinning Hengelo is één van de pompstations van de Waterleiding Oost-Twente. Het waterleidingbedrijf en de Provincie willen in verband met de bescherming van de kwaliteit van het op te pompen water meer inzicht in de hydrologische situatie van de winplaats. Doel van het onderzoek is om voor de grondwaterwinning Hengelo het volgende vast te stellen: de ligging van het voedingsgebied van de winning; de responskarakteristiek voor de verblijftijd in de verzadigde zone; de ligging van de verblijftijdzones van 10, 25, 50 en 100 jaar. Per zone wordt aangegeven hoe zij procentueel bijdraagt aan de totale winning; de ligging van de 25 en 50 jaars zone in het bepompte pakket.
Betrokken instanties Provincie Overijssel
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.