Login

Hydrotheek

Record nummer 2232932
Titel Overzichtskaart grondwaterafhankelijke natuur Overijssel
toon extra info.
projectmanager Edu Dorland ; auteur Han (J.) Runhaar
Auteur(s) Runhaar, Han ; Dorland, Edu (project director)
Uitgever Nieuwegein : KWR
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 70 pages) illustrations
Titel van reeks KWR rapport (2017.084)
Annotatie(s) Project number 401294
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In een eerdere definitiestudie door Runhaar et al. (2015) is nagegaan wat de mogelijkheden zijn voor de opzet van een Ecohydrologische Atlas Overijssel. Deze moet aangeven waar in de provincie gebieden liggen die gevoelig zijn voor ingrepen in de waterhuishouding en informatie geven over de aard van de aanwezige grondwaterafhankelijke natuurwaarden. In de definitiestudie worden een aantal stappen beschreven die –afhankelijk van het ambitieniveau- nodig zijn om te komen tot een Ecohydrologische Atlas. De eerst stap is het maken van een overzicht van grondwaterafhankelijke gebieden in de provincie Overijssel. Door de provincie is gevraagd een offerte uit te brengen voor het maken van dit overzicht. Gevraagd wordt: 1. Het opstellen van een digitale kaart met grondwaterafhankelijke natuurgebieden binnen de provincie Overijssel op basis van de beheertypenkaart; 2. Het aangeven van de gevoeligheid van de gebieden voor ingrepen in het grondwatersysteem en de waarde voor natuurbehoud op basis van objectieve criteria In het onderstaande wordt beschreven welke aanpak is gevolgd om de gevraagde producten op te leveren.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Provincie Overijssel
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.