Login

Hydrotheek

Record nummer 2249586
Titel Tweede concept van het Plan van Aanpak voor de Project Overstijgende Verkenning
Uitgever [S.l.] : Hoogwaterbeschermingsprogramma
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 36 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het strategisch doel van de POV K&L is dat kabels en leidingen uit de toprisico’s van de projecten in het HWBP verdwijnen. De volgende hoofddoelen zijn hieruit afgeleid: 1. Veiligheid. Het optimaliseren en beheersen van de veiligheidsrisico’s van kabels en leidingen in waterkeringen. Het gaat hierbij nadrukkelijk om het optimaliseren en beheersen van de risico’s van: én de kabels en leidingen zelf én de waterkeringen én de kabels en leidingen en de waterkeringen samen! Waterkeringbeheerders en netbeheerders werken daarbij nauw samen, ieder vanuit de eigen verantwoordelijkheid en rekening houdend met elkaars belangen als o.a. veiligheid en leveringszekerheid. 2. Uitvoering. Het optimaliseren en beheersen van uitvoeringsrisico’s (tijd, geld, inhoud en proces) bij het versterken van de waterkering. 3. Verbinding. Het blijvend samenbrengen van de werelden van waterkeringbeheerders en netbeheerders om zo synergie te creëeren tussen partijen en bestaande belemmeringen zoveel mogelijk weg te nemen. Marktpartijen zoals leveranciers, aannemers en adviesbureau’s maken deel uit van de werelden van waterkeringbeheerders en netbeheerders.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.