Login

Hydrotheek

Record nummer 2249619
Titel Inventarisatie optimalisatiemogelijkheden kustversterking HPZ : memorandum
toon extra info.
auteurs: Jakolien Leenders, Willem Bodde, Marije Smit
Auteur(s) Leenders, J. ; Bodde, W. ; Smit, M.
Uitgever [S.l.] : Ecoshape
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 34 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Hoofdstuk 2 geeft een inleiding op de eolische processen en daarmee een begrippenkader van termen en processen die in het document worden gehanteerd. In Bijlage A is ook een begrippenlijst opgenomen. In Hoofdstuk 3 verkennen we vier onderzoeksrichtingen voor duinontwikkeling en optimalisatiemogelijkheden in het ontwerp. Deze onderzoeksrichtingen zijn geïdentificeerd, naar aanleiding van analyse van ontwerpmemo’s, overlegmomenten in het projectteam en ervaring van de aannemer bij de aanleg van de HPZ. Hoofdstuk 4 geeft de conclusies en een voorstel voor nader uit te werken onderzoeksrichtingen binnen themalijn B. In hoofdstuk 5 zijn de referenties opgenomen. Tot slot is in de bijlagen een begrippenlijst opgenomen (Bijlage A) en een verkennende analyse naar het effect van eolisch transport op de veiligheid (Bijlage B). Een beschrijving van het toetsingskader en toetsinstrumentarium zijn opgenomen in respectievelijk Bijlage C en Bijlage D.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.