Login

Hydrotheek

Record nummer 2249758
Titel Initiële grondwaterstanden in NBW-toetsingen : onderzoek naar een nieuwe kansverdeling voor de initiële grondwaterstand
toon extra info.
Sonja Nijveld
Auteur(s) Nijveld, S.
Uitgever Velp : Hogeschool Van Hall Larenstein
Jaar van uitgave 2012
Pagina's 26 p
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Doel van het onderzoek is om de samenhang te onderzoeken tussen grote neerslagvolumes en de grondwaterstand aan het begin van dat grote neerslagvolume. De grondwaterstanden die aan het begin van de grote neerslagvolumes aanwezig zijn, vormen de basis voor het construeren van een kansverdeling voor de initiële grondwaterstand ten behoeve van de stochastenmethode. De hoofdvraag is: wat is de nieuwe kansverdeling voor de initiële grondwaterstand, om te gebruiken ten behoeve van de stochastenmethode, wanneer deze kansverdeling gebaseerd is op grondwaterstanden aan het begin van grote neerslagvolumes?
Betrokken instanties Hogeschool Van Hall Larenstein
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.