Login

Hydrotheek

Record nummer 2250504
Titel Blauwalg in de Groenlose Gracht : afstudeeronderzoek naar het ontstaan van de blauwalgproblematiek
Auteur(s) Knippen, J.
Uitgever Velp : Hogeschool Van Hall Larenstein
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 42 p
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Het doel van dit afstudeerrapport is het bieden van inzicht in de bronnen die bijdragen aan de vorming van blauwalg in de Groenlose gracht, in welke mate draagt een bron bij aan de blauwalgproblematiek en op welke wijze kan de invloed van de bron geminimaliseerd worden. De resultaten van dit onderzoek leveren een bijdrage aan de stappen die het Waterschap onderneemt om de blauwalgproblematiek binnen de Groenlose gracht structureel aan te pakken. Tevens vormen de resultaten van dit onderzoek een leidraad om elders, binnen het beheersgebied van het Waterschap Rijn en IJssel, optredende blauwalgproblematiek aan te pakken. De blauwalgproblematiek is onderzocht door middel van het uitwerken en beantwoorden van de volgende onderzoeksvraag: Welke factoren hebben invloed (gehad) op het ontstaan van blauwalg in de Groenlose gracht?
Betrokken instanties Hogeschool Van Hall Larenstein
Waterschap Rijn en IJssel
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.