Login

Hydrotheek

Record nummer 2250750
Titel Waterkwaliteitsmodellering bovenloop Tungelroyse beek : waterkwaliteitsmodel op basis van een waterbalans en een stoffenbalans van stikstof (N) en fosfor (P) : onderzoeksrapport
Auteur(s) Mulder, A.L.
Uitgever Vlissingen : HZ University of Applied Sciences
Jaar van uitgave 2013
Pagina's 72 p
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Om duidelijkheid te scheppen over de verschillende stofstromen in het gebied en om meer informatie te verschaffen hierover is de volgende hoofdvraag ontwikkeld, die aan het eind van dit onderzoek wordt beantwoord: “Hoe groot zijn de stofstromen van stikstof en fosfor in 2010 in de watergangen in het stroomgebied van de bovenloop van de Tungelroyse beek en hoeveel wordt hiervan afgewenteld op de benedenloop van de Tungelroyse beek?” Om een zo goed mogelijk antwoord te geven op de hoofdvraag, is het noodzakelijk om een stappenplan op te stellen waarin op een structurele manier informatie wordt verzameld om de hoofdvraag te kunnen beantwoorden.
Betrokken instanties Waterschap Peel en Maasvallei
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.