Login

Hydrotheek

Record nummer 2250758
Titel Optimalisatiestudie Afvalwatersysteem RWZI Bath
Auteur(s) Straates, K.
Uitgever Eindhoven : Tauw
Jaar van uitgave 2009
Pagina's 97 p
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Het eerste hoofdstuk gaat in op de achtergrond, de situatie, en de beoogde doelen van de studie. De uitgangspunten van waarmee de studie het eindresultaat realiseert staan beschreven in hoofdstuk 2. Hoofdstuk 3 beschrijft de rekenmethodiek die is toegepast in de verschillende stadia van de studie. Door middel van deze rekenmethodiek is in hoofdstuk 4 een beschrijving gedaan over de verkenning van het systeem in de huidige en referentiesituatie. Tevens worden in dit hoofdstuk de resultaten van de berekeningen getoetst aan de aangeleverde gegevens. Hoofdstuk 5 is een beschrijving van een onderzoek naar de effectiviteit van twee optimalisatierichtingen: Het afkoppelen van aangesloten verhard oppervlak en het verhogen van de pompovercapaciteit. Het zesde hoofdstuk
Betrokken instanties Waterschap Brabantse Delta
Tauw bv
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.