Login

Hydrotheek

Record nummer 2251145
Titel Molenbeek : watersysteemanalyse
Auteur(s) Jong, B. de
Uitgever Deventer : Witteveen+Bos
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 136 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het rapport presenteert de analyse op hoofdlijnen. Voor verdieping wordt verwezen naar de detailanalyses in de achtergronddocumenten (deze zijn te vinden als referentie in de literatuurlijst). Hoofdstuk 2 geeft een beschrijving van het gebied en de gebiedsopgave. Hoofdstuk 3 presenteert de watersysteemanalyse, waarbij eerst aan de hand van de elementen hydrologie, chemie en ecologie een beschrijving gegeven wordt van de toestand (hoe ligt het systeem erbij). In hoofdstuk 4 wordt aan de hand van de methodiek van Ecologische Sleutelfactoren een integraal beeld gegeven dat ingaat op het systeemfunctioneren. In hoofdstuk 5 wordt een beschrijving van drie type maatregelpakketten ('alles uit de kast voor KRW-doelbereik', 'huidig waterbeheerplan' en 'tandje erbij') en het bijbehorend als haalbaar ingeschatte doelbereik gegeven. Hoofdstuk 6 geeft conclusies en aanbevelingen richting het gebiedsproces. Hoofdstuk 7 geeft een overzicht van geraadpleegde literatuur. Dit is inclusief de literatuur die geraadpleegd is voor de achtergronddocumenten.
Betrokken instanties Witteveen+Bos
Waterschap Brabantse Delta
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.