Login

Hydrotheek

Record nummer 2251198
Titel Jaarrapport 2018 : Milieumetingen baggerspeciedepot IJsseloog - Ketelmeer
Auteur(s) Bruijn, R.G.M. de
Uitgever Drachten : Ingenieursbureau Boorsma B.V.
Jaar van uitgave 2019
Pagina's 85 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In 2018 zijn in opdracht van Rijkswaterstaat Midden-Nederland District Noord milieumetingen uitgevoerd op het baggerspeciedepot IJsseloog. De milieumetingen maken deel uit van een monitoringplan. De monitoring wordt verricht ten behoeve van naleving van de vergunningen in het kader van deWet Milieubeheer. De maandelijkse stijghoogtemetingen in de monitoringpeilbuizen, het nemen van retourwatermonsters en het analyseren en toetsen van deze monsters aan de Wet Verontreiniging Oppervlaktewater (WVO) en de Vierde Nota Waterhuishouding (NW4) zijn verricht door Ingenieursbureau Boorsma. De laboratoriumanalyses zijn verricht door Al-West te Deventer. De jaarlijkse peiling van de vulgraad van het baggerspeciedepot is uitgevoerd door het bedrijf G2 Surveys te Leek. De jaarlijkse geluidsmetingen zijn uitgevoerd door het bedrijf DGMR te Drachten. Het inmeten van de peilbuizen is verricht door Ingenieursbureau Boorsma. In dit rapport wordt verslag gedaan van de milieumetingen die in 2018 zijn verricht.
Betrokken instanties Rijkswaterstaat RWS
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.