Login

Hydrotheek

Record nummer 2252289
Titel Evaluatie van de uitvoering van het milieubeleid 2019 : Landverslag - Nederland
Uitgever Brussel : Europese Commissie
Jaar van uitgave 2019
Pagina's 50 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Nederland en de evaluatie van de uitvoering van het milieubeleid (Environmental Implementation Review – EIR). De belangrijkste uitdagingen die in de EIR 2017 werden geïdentificeerd met betrekking tot de uitvoering van EU-milieubeleid en EU-milieuwetgeving in Nederland waren: - het verbeteren van de waterkwaliteit, in het bijzonder met betrekking tot nutriëntenconcentraties in het oppervlaktewater; - het verbeteren van de luchtkwaliteit, met name de concentraties van stikstofdioxide en ozon, om vroegtijdige sterfte te voorkomen; en - het optimaliseren van de bijdrage van het Natura 2000-netwerk en de nationale ecologische netwerken om een goede staat van instandhouding te bereiken en om habitatversnippering en biodiversiteitsverlies, atmosferische stikstofdepositie, verdroging en verzuring te beperken.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.