Login

Hydrotheek

Record nummer 2252412
Titel Nadere analyse van de verlaging van de grondwaterstand als gevolg van de winning Terwisscha in de omgeving van het bedrijf van de heer Weinans, Elsloo
toon extra info.
auteur(s) H.P. Broers, A. Laurens
Auteur(s) Broers, H.P. ; Laurens, A.
Uitgever Utrecht : Nederlands Instituut voor Toegepaste Geowetenschappen, TNO
Jaar van uitgave 1995
Pagina's 1 online resource (PDF, II, 16 pages) illustrations
Titel van reeks TNO-rapport (OS 95-0SB)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In dit rapport wordt onderzocht waarom de verlagingen zoals bepaald door de TCGB en de tijdreeksanalyse van TNO niet met elkaar stroken. Daartoe is o.a. nogmaals nagegaan of de in 1991 uitgevoerde tijdreeksanalyse van de grondwaterstandsreeksen in de omgeving van het bedrijf ook bij nadere beschouwing voldoet, danwel nog te verbeteren is. In hoofdstuk 2 wordt de door de TCGB en de door TNO gevolgde onderzoeksmethode beschreven, en worden de voor- en nadelen van de methoden vergeleken. Bovendien wordt kort stilgestaan bij de overige onderzoeken die in het verleden zijn uitgevoerd. In hoofdstuk 3 wordt beschreven hoe de TCGB en TNO methoden uitwerken op de bepaalde verlagingen van de grondwaterstand in de omgeving van het bedrijf van de heer Weinans. De afsluitende conclusies zijn vermeld in hoofdstuk 4.
Betrokken instanties TNO
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.