Login

Hydrotheek

Record nummer 2253348
Titel De staat van ons water : rapportage over de uitvoering van het waterbeleid in 2018
toon extra info.
coördinatie Annemiek Bosch, tekstredactie Gerard Haverkamp
Auteur(s) Bosch, Annemiek (responsible party) ; Haverkamp, Gerard (redaktor)
Uitgever Den Haag : Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 1 online resource (PDF, 30 pages) color illustrations
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Met de Staat van Ons Water rapporteert de minister van Infrastructuur en Waterstaat elk jaar in mei aan de Tweede Kamer over de voortgang van het waterbeleid in het afgelopen kalenderjaar. Het betreft een gezamenlijke rapportage van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Unie van Waterschappen, de Vereniging van Waterbedrijven in Nederland, het Interprovinciaal Overleg en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Oorspronkelijk was de Staat van Ons Water gericht op de doelgroepen Tweede Kamer, waterprofessionals en burgers. De partners van het Bestuursakkoord Water hebben besloten om de rapportage dit jaar in te korten en vooral te richten op verantwoording aan de Tweede Kamer.
Betrokken instanties Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Unie van Waterschappen
Interprovinciaal Overleg (IPO)
Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.