Login

Hydrotheek

Record nummer 2253522
Titel Experimenteel botanisch slootkantbeheer in Waterland - een beknopt tussentijds verslag over de periode 1990-1993
Auteur(s) Parmentier, F.
Uitgever Purmerend : Samenwerkingsverband Waterland
Jaar van uitgave 1994
Pagina's 47 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In de zomer van 1990 is het Samenwerkingsverband Waterland gestart met een reeks experimenten met botanisch beheer van slootkanten. Die beheersexperimenten zijn erop gericht meer verscheidenheid in de samenstelling van de slootkantvegetatie te krijgen. Het projekt zal in het voorjaar van 1996 worden afgerond. Dit is de derde fase van het slootkantprojekt. De eerste fase bestond uit een verkenning van de slootkantvegetatie in Waterland en een analyse van de faktoren die van invloed zijn op de samenstelling daarvan. In de tweede fase is een beheersvisie opgesteld voor beheer en ontwikkeling van soortenrijke slootkanten in Waterland. In deze beknopte tussentijdse rapportage zullen de resultaten van de eerste drie jaar worden besproken. De nadruk zal daarbij liggen op de ontwikkeling van de vegetatie.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.